發新話題

山根凹陷即代表咩?

山根凹陷即代表咩?

[按此打開] [隱藏]

山根就有少少凹陷。即係低。但我既鼻頭好有用,而且我既鼻都幾廷。山根凹陷即係代表咩野?係唔係代表將來既老公又無$又唔係好愛我啊?定係有咩野意思啊?

1.我既顴頭飽唔飽滿呢?未來又係點嫁呢?
2.我將來會係一位窮人定係有少少錢既人呢?(對我黎講真係好重要)
3.我既權骨高定低呢?未來我嫁既老公使唔使我同佢捱世界呢?定係我可以做少d呢?(當然我鐘意靠自已多d啦)
4.我將來是否容唔容易存到錢的人呢?

在下乃一無術術士,粗識相學,嘗試一答。

山根低代表自信比較差,做事亦少人幫到手,而且代表四十一歲運程都唔多好。但其實你既山根唔算差,講唔上凹陷。至於老公,你無論鼻(夫宮)、下巴、臉都夠圓潤,眼神柔和得來又清亮,係有福之相,家庭美滿,照計得到好老公照顧既機會好大。

額頭主頭腦思考靈唔靈活,唔一定專指讀書,同埋代表少年運(三十歲前)。我個人認為你額頭屬於一般,唔算差唔算好。

你顴骨飽滿,高度適中,配上微挺既鼻,處事夠果斷,兼且可以服眾;亦有貴氣,事業順遂,加上之前所講既好相,存得到錢,點都唔會窮得去邊。至於你做得多定少,我認為係睇你點決定,既然你傾向靠自己多o的,實行就可以。

獨行世界讀人情,
孤影輕狂語不靈。
自信真心能動人,
在緣覓愛歎難成。

你講得非常準確啊..哈哈!!真係好多姐你啊..^^!!

有師, 個靚女係咪應該係幫夫命. 同要同人合作先可發富 ?
四嶽都合配而且榫頭有肉.

引用:
原帖由 sakami 於 2008年7月28日 01:57 PM 發表
有師, 個靚女係咪應該係幫夫命. 同要同人合作先可發富 ?
四嶽都合配而且榫頭有肉.
睇來呢位師兄功力深我好多,咁都重打問號,我真係無地自容喇……
獨行世界讀人情,
孤影輕狂語不靈。
自信真心能動人,
在緣覓愛歎難成。

引用:
原帖由 易孤度(子隨) 於 2008-7-28 05:00 PM 發表

睇來呢位師兄功力深我好多,咁都重打問號,我真係無地自容喇……
兩位大師...你地講d咩野啊?可唔可以講埋比我聽啊?因為我唔多明白地講咩野啊?

引用:
原帖由 啊紫色 於 2008年7月28日 05:04 PM 發表

兩位大師...你地講d咩野啊?可唔可以講埋比我聽啊?因為我唔多明白地講咩野啊?
佢話你有幫夫相、事業上同人合作會有利囉。好清楚呀@@
重申,我係無術術士,唔係大師,所以呢個帖無「兩位」大師呀 囧
獨行世界讀人情,
孤影輕狂語不靈。
自信真心能動人,
在緣覓愛歎難成。

哈哈~~多謝你地啊不過...無論末來點都好...我都會泱心努力讀書、凡事都要加油!!

引用:
原帖由 易孤度(子隨) 於 2008-7-28 09:18 PM 發表

佢話你有幫夫相、事業上同人合作會有利囉。好清楚呀@@
重申,我係無術術士,唔係大師,所以呢個帖無「兩位」大師呀 囧
咁我可唔可以享到夫福呢?

引用:
原帖由 啊紫色 於 2008年8月11日 09:12 AM 發表

咁我可唔可以享到夫福呢?
睇你八字,丈夫畀唔到太多好處你,你需要靠自己奮鬥居多,只求大家相處和諧就好。由於會有呢種現象,請注意唔好令丈夫覺得自卑,最好發掘佢既優點,鼓勵佢發揮優點。須知就算佢態度表現得好強硬,內心亦可能好脆弱。

獨行世界讀人情,
孤影輕狂語不靈。
自信真心能動人,
在緣覓愛歎難成。

唉!!我真慘啦。我好難做到咁嫁啵..咪即係同我父母一樣!唉!

引用:
原帖由 啊紫色 於 2008年8月13日 08:43 AM 發表
唉!!我真慘啦。我好難做到咁嫁啵..咪即係同我父母一樣!唉!
將呢個當成人生既考驗,況且有更多人命差運差,比你更加難玩落去。
請相信:就算命運既變化係無得改,變化既路亦肯定係有得揀既!
獨行世界讀人情,
孤影輕狂語不靈。
自信真心能動人,
在緣覓愛歎難成。

你講得好岩。雖然我對未是既路係無信心,所以先至問東問西....但雖然命運係咁樣無得選擇..但路係人行出黎既。無論係點...我都會好努力咁去生活。因為雖然命運係咁..但我都要加油!將自已既學識加強....咁起碼自已都養到自已先啦。係未^^~~

發新話題