發新話題

一個韓文的補習老師

一個韓文的補習老師

韓文私人補習

[顯示] [隱藏]

我想請一個韓文私人補習老師

我想問市價是多小錢一個小時呢?

香港人老師幾多錢呢?

韓國人老師幾多錢呢?

謝謝大家

哈哈,我地好似有板主係教韓文架喎...

佢俾我的友情價是二百多元一小時..........................................
(當然是1對1咁上堂...)
日落西方一片紅,夕陽餘暉照天空.風吹輕撫我的心,百花香氣心裡滲.
香氣淨滌煩心事,相愛無力苦單思.看着花兒飄落時,少女情懷總是詩.

引用:
原帖由 →彥彥← 於 2007-1-18 10:52 PM 發表
哈哈,我地好似有板主係教韓文架喎...

佢俾我的友情價是二百多元一小時..........................................
(當然是1對1咁上堂...)
你被佢教緊你韓文呀??

引用:
原帖由 patricktafeyuen 於 2007-1-19 12:44 發表

你被佢教緊你韓文呀??
冇=-=\
請佢老人家唔起...
我而家o係自己學校讀緊
日落西方一片紅,夕陽餘暉照天空.風吹輕撫我的心,百花香氣心裡滲.
香氣淨滌煩心事,相愛無力苦單思.看着花兒飄落時,少女情懷總是詩.

引用:
原帖由 patricktafeyuen 於 2007-1-18 10:09 PM 發表
韓文私人補習

我想請一個韓文私人補習老師

我想問市價是多小錢一個小時呢?

香港人老師幾多錢呢?

韓國人老師幾多錢呢?

謝謝大家
一個小時市價是$150-200 不等

香港人老師 大約是$150一個小時

韓國人老師 會貴些 大約是$200-$400一個小時

現在有一個韓國老師教韓文
小組教學 10--15人一班
一個課程10堂
每堂2個半小時
會話

引用:
原帖由 ☆女 於 2007-1-31 19:36 發表

一個小時市價是$150-200 不等

香港人老師 大約是$150一個小時

韓國人老師 會貴些 大約是$200-$400一個小時
你自己唔接呢單生意啊?

元朗有冇得學韓文的班呀

發新話題